INCANTO BEAUTY SALON

FRUITZUUR​ PEELING 70euro


Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie.

Er zijn verschillende soorten zoals

Glycolzuurpeeling; ideaal bij hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma en anti aging

melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid.

Salicylpeeling (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

BIO/ PUMPKIN/ AMINO ACID PEEL €80

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen. Wanneer de productie van nieuwe huidcellen afneemt wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag (en dus de stamcellen) in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die ontstaan ook niet van goed kwaliteit. De huid kan er rood, dof of vaal uitzien, en soms zien we ook een onrustig huidoppervlak ontstaan.

Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde< voedingsstoffen. Dit resulteert in meer gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit.


Pumkin Powder

Voor een doffe/vale huid met veel grove poriën. Bevat een mix van o.a pompoen fruit exract en limoengras


Amino Acid Peel

Speciaal voor een gevoelige huid met roodheden. Bevat 20 aminozuren.


BIO -PHYTO 85euro

 De BioPhyto kruidenpeeling is een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen. Deze therapeutische peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat. Schrale of vale rokershuid? Een droge huid zonder tonus, eerste rimpeltjes of vette ongebalanceerde huid? Grove poriën, teveel talgafscheiding of couperose? Wij bieden u de ultieme oplossing met deze hedendaagse peeling, zònder de vervelende bijwerking van roodheid of vervellen! Deze therapeutische peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit 100 % zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat met een anti-bacteriële werking, die voornamelijk de algemene conditie van de huid verbetert, genezend, herstellend en celvernieuwend werkt. De samenstelling en de methode werden ontwikkeld door een zeer vooraanstaand plastisch chirurg-dermatoloog in samenwerking met andere dermatologen. De Bio-Phyto peeling beschadigt de huid niet en is de oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Deze aangename behandeling combineert 6-acties in-één! Bio-Phyto…Een ware oppepper voor een vermoeide, gestreste en verouderde huid ! 

COMBI PEEL 85euro

 Is een combinatie van twee peelings. De ideale behndeling bij huiden die meerdere problemen willen aanpakken in één behandeling  als super boost voor de huid!

DERMAPLANING 75euro

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.

MICRONEEDLING 85euro

Mirconeedling is een zeer efficiënte behandeling voor acné-littekens, fijne lijntjes en rimpel, grove poriën, cellulitis en huidversteviging. De werking is wetenschappelijk bewezen en de resultaten zijn spectaculair. Bij deze techniek wordt gewerkt met een dermapen. Deze pen bestaat uit zeer fijne naaldjes, die minuscule wondjes maken in de opperhuid. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht. Naargelang het gewenste resultaat (rimpels, littekens, ...), varieert de samenstelling van het serum. De huid heeft de neiging om beschadigde weefsels te vervangen door nieuwe weefsels. Microneedling zal daardoor de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid doen toenemen.

BB GLOW 80euro


Unstress 90 euro

Herstelt de huid tot in haar DNA

Unstress is een unieke lijn die huidschade (irritaties, jeuk, ontstekingen, ...) herstelt en tegelijk ook op anti-aging focust. Unstress gebruikt klinisch bewezen bioactieve bestanddelen en probiotica (lactobacillii) om het DNA en de celmembranen te beschermen. Het huideigen immuunsysteem krijgt een boost en versterkt de celmechanismen. Zo wordt de huid weer gezond en minder kwetsbaar voor verdere irritaties en ontstekingen, terwijl ze er dan ook nog een jonger gaat uitzien.


HYDRA- FILL 90euro

Niet-invasieve rimpelvuller en voor een diepe hydratatie

Wat het is

Geavanceerde hydraterende, stimulerende en huidverzachtende behandeling.

Resultaten

Een geraffineerde en stralende blik, een zichtbaar gladdere huid en een meer egale teint die een jeugdige uitstraling 


EU-SEB 90 euro

Unieke alleen-prebiotische therapie voor normalisatie van stratum microbium.

Wat het is

Zachte prebiotische therapie voor milde tot ernstige acne, rosacea, vette en probleemhuid.

Resultaten

Gladde en matte ontstekingsvrije huid, strakke poriën, gezonde glans, normale talgproductie, verminderde gevoeligheid.


Ook toepasbaar

voor elke huidskleur, tijdens zwangerschap, tijdens lactatie & ook in te zomer!

ARMA- LIFT 90 euro

Anti-veroudering versteviging en regeneratie van de huid.

Wat het is

Niet-invasieve anti-veroudering behandeling voor volwassen saaie en vermoeide huid.

Resultaten

Rimpels zichtbaar verminderd, helderdere teint, uitgerust en fris uiterlijk.


Ook toepasbaar

voor elke huidskleur, tijdens zwangerschap, tijdens lactatie & ook in te zomer!

MYO-FIX 95euro

Omschrijving

‘S Werelds eerste effectieve niet-injectieve correctie van mimische rimpels

Wat het is

Niet-injectieve behandelingskuur voor het corrigeren van mimische rimpels en de fijne lijntjes.

Resultaten

Gladde, glanzende huid en zichtbaar verminderde rimpels


.

Ook toepasbaar

voor elke huidskleur, tijdens zwangerschap, tijdens lactatie & ook in te zomer!

ILLUSTRIOUS 85 euro


Voor hyperpigmentatie en een vlekkerig huidbeeld

Illustrious behandelt hyperpigmentatie in al haar vormen, veroorzaakt door hormonale veranderingen, blootstelling aan UV-stralen, beschadigingen door acné of door het natuurlijke proces van veroudering.

Illustrious leidt tot een zichtbaar egalere teint vanaf de eerste toepassing, waardoor een verlichte, stevigere en gladde huid wordt behouden.

Bovendien is deze lijn geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en werken de producten tegelijkertijd als een krachtige anti-aging behandeling! 

.

Ook toepasbaar

voor elke huidskleur & ook in te zomer!

ROSE DE MER


 Is Diepe Marine Peeling op basis van zeeroos, algen en koraal. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Verstevigd de huid, verfijnt de structuur, voorkomt  vermindert zichtbaar pigmentatievlekken.

Natuurlijke methode om een mooiere egalere, jongere en rimpelloze huid te verkrijgen.


wat houd het in?


B) ROSE DE MER (MEDIUM) 290 euro


1. ROSE DE MER behandeling 

2.  after peel kit (7dagen thuis gebruik)

3. Illustrious Behandeling ( tegen pigmentatie)vernieuw je huid in 1 week tijd!