INCANTO 

HUIDVERBETERING


Huidverbeterende behandelingen zijn niet enkel voor probleem huiden maar ook om uw huid te laten stralen!

keuze uit: biopeel, dermaplaning, fruitzuurpeeling, microneedling ,bbglow, red-apax,eu- seb, hydra-fill,arma- lift en Werelds eerste effectieve niet-injectieve correctie van mimische rimpels MYO- FIX

Ook werken we met een krachtige 100% natuurlijke peeling met de kracht van een chemische peeling nl. Rose de mer die ervoor zorgt ervoor dat je huid volledig vernieuwd in 1 week tijd! Award winnende kruidepeelings zoals de Bio-phyto en zoveel meer!

Vetzuren test

.Een goede balans tussen de vetzuren kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische huid ziekten te verminderen. 


GELAAT 

Bij INCANTO kunt u kiezen tussen verschillende "ZEN" gelaatsverzorgingen. ​Alle behandelingen zijn aangepast aan je huidtype en met een extra ZEN moment

TANDEN BLEKEN


STRIEMEN BEHANDELING

Striort is een Braziliaanse crack-behandeling van de nieuwe generatie die alle andere methoden overtreft om huidstriemen te verminderen en 80% behandeling biedt.


Medisch Pedicure

Laat uw voetjes verwennen zoals no​oit tevor​e​n! 

Bij de (medische) Pedicure behandeling worden je voeten eerst gereinigd met Courtin Foot Bath en ook gescrubt. Nadien worden nagels verzorgt ook eventuele schimmelnagels, hoornnagels enz. Eelt wordt weg gesneden en eventuele eeltpitten behandelt.

Na de behadeling worden je voeten heerlijk ingesmeert met voet creme van courtin deze is ook geschikt voor diabetische klanten en als handcreme!